„Уча се“ – онлайн видео уроци вече и в библиотеката :)

„Уча се“ – онлайн видео уроци вече и в библиотеката :)

От днес библиотеката ни е член на голямото семейство на онлайн платформата „Уча.се“. Всички желаещи могат да се възползват абсолютно безплатно от Онлайн видео уроци и тестове на разбираем и интересен език.
„Уча.се“ предлага повече от 11 000 видео урока, които покриват 97% от материала, изучаван в училище от I до XII клас. Ученето с образователната онлайн платформа е лесно и забавно, видео уроците са кратки; представят материала на разбираем език и чрез ситуационни примери, което прави усвояването по-фокусирано и леко. Образователният процес е базиран на индивидуалния подход, като всеки ученик има възможност да учи със своето темпо и съобразно своите потребности и пропуски.
Упражненията и учебните игри са така разработени, че при грешен отговор платформата автоматично насочва към материала, по отношение на който ученикът е демонстрирал пропуск. Значителен плюс на сайта е, че следи и отчита прогреса на ученика по всеки учебен предмет.
Oбразователната платформа „Уча.се” печели наградата за най-добър образователен сайт на България в конкурса на БГ Сайт. Платформата е номинирана от Министерството на образованието и науката и Националната комисия на ЮНЕСКО в България за Световната награда на ЮНЕСКО за ефективно използване на информационните и комуникационни
Възползвайте се от „Уча. се“ всеки ден в библиотеката.

One Reply to “„Уча се“ – онлайн видео уроци вече и в библиотеката :)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.